Planteringsspade, extra kraftig 9,5 cm bred

Canadaspaden
Extra kraftig planteringsspade.
Denna modell har ett smalt spadblad.

Hela längden: 85,5 cm.
Handtagets bredd: 10 cm.
Spaddelen: 22,5 cm lång.
Övre delen: 9,5 cm bred.
Vikt: 1,5 kg
OBS! att om du samtidigt beställer andra frön eller artiklar som inte får plats i spad-lådan och vi behöver göra ett extra paket, innebär det att frakten du får i kassan inte stämmer.

Bilden föreställer den breda modellen. Korrekt bild kommer inom kort.

Vi vill presentera unika redskap, detta är verkligen ett sådant. Denna planteringsspade tillverkad i Kanada, är tänkt för planteringsjobb i skog, dvs. man måste t.ex. kunna göra en odlingsgrop, även där det är stenigt och besvärligt. Med spaden skall man kunna bända undan stenar lite grann utan att spaden böjs eller går itu. Därför är spadens blad betydligt tjockare än hos en vanlig spade. Dock finns det en gräns, man kan inte använda spaden som spett. Även om själva spaden är tjock och mycket kraftig, kan rostfritt stål när det når en gräns brista rakt av. Men ändå - planteringsspaden tål mycket mer än en vanlig planteringsspade.

Skaftet är i glasfiber vilket bidrar till att vikten är relativt låg. Som spade är den större än en vanlig planteringsspade, men mindre än en vanlig trädgårdsspade. Man kan dock arbeta med den stående. Spetsen är avsmalnande konisk och är längre än vad som är normalt för en spade.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
978010


Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt